Het  huis is volledig geïsoleerd (2009), gerenoveerd en nieuw ingericht in 2012. Er is een grotendeels omheinde privétuin van  ± 1400 m² welke aan de achterzijde grenst aan een klein beekje. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid met garage en bergruimte voor meerdere auto’s, motoren en/of fietsen. Het huis heeft een totale oppervlakte van ongeveer 128 m². Het huis heeft één verdieping, waarvan elke verdieping de volgende kamers bevat:

Beneden:
1 keuken
1 woonkamer
1 slaapkamer
1 badkamer

Boven:
3 slaapkamers
1 badkamer
Balkon via de slaapkamer

Overig:
Garage
Bergruimte voor fietsen
Parkeergelegenheid
Grote tuin met terras
Wifi beschikbaar

Beschrijving:
Bij binnenkomst komt u in het voorportaal, waar ruimte is voor jassen en schoenen. Het is in Oostenrijk gebruikelijk om in huis geen schoenen te dragen. Daarna komt u in de gang/hal waar ook de trapopgang is. Ook hier is ruimte voor jassen en tassen. U treft vervolgens de volledig nieuw ingerichte woonkeuken aan waarin de volgende apparaten zijn: keramische kookplaat, oven, royale koelkast, twee diepvriesladen, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. Voor het overige is alles aanwezig om zelf te kunnen koken! In de keuken bevindt zich ook de eethoek met een hoekbank en in totaal vier stoelen.

DSC05721 11 12

Vanuit de keuken komt u in de gezellige, moderne woonkamer die ook volledig nieuw is ingericht. Hier bevindt zich de televisie (schotelantenne) en een zithoek. Lekker languit op de bank een boek lezen of een spannende film kijken is dus geen probleem. Verder bevindt zich beneden een royale slaapkamer met een tweepersoons senioren bed (180×200) en voldoende kastruimte. Tot slot is op de begane grond een badkamer met douche, wastafel en toilet, deze volledig nieuwe badkamer is in de zomer van 2012 gerealiseerd!

7  14 

In de hal vindt u de deur naar de kelder onder het huis. Hier bevindt zich een wasmachine welke gebruikt mag worden. Een waslijn is in de tuin en er is een droogrekje beschikbaar.

Op de bovenverdieping die u via een royale trapopgang bereikt, zijn drie slaapkamers en eveneens een compleet nieuwe badkamer met douche, wastafel en wc. Op de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed (180×200) en een grote kledingkast. Op de andere slaapkamer, welke u bereikt via de zogenaamde balkonkamer, bevindt zich ook een tweepersoonsbed (160×200). De balkonkamer, zo genoemd omdat deze toegang geeft tot het balkon. Ook in deze kamer bevindt zich een tweepersoonsbed (190×180).

4DSC05769     9

Naast het huis staat een gebouw met daarin verschillende ruimtes. Beschikbaar is een garage en een berging voor door u meegebrachte fietsen. Naast en voor het gebouw is voldoende parkeergelegenheid. Het huis ligt aan een doodlopende weg, waar alleen bestemmingsverkeer langskomt.

Naast de ingang van het huis is het terras welke in mei 2010 nieuw is aangelegd evenals de overige bestrating. Bij de voordeur staat een bank en op het terras staat tuinmeubilair. De grote tuin geeft een vrij gevoel en de mogelijkheid om een balletje te trappen, badminton te spelen of in de schaduw van een boom te gaan zitten en genieten van de rust!

1 2

N.B. Het is in het hele huis niet toegestaan om te roken.
Ook huisdieren zijn niet toegestaan.