Gastenboek

In het gastenboek schrijven.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Voor veiligheidsredenen wordt je IP-adres opgeslagen. Het bericht wordt pas getoond nadat we hem hebben goedgekeurd.
Huishasslacher behoudt zich het recht om de berichten te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren.
17 berichten.
Rosalie van den Broek Rosalie van den Broek schreef op oktober 10, 2014 om 2:28 pm:
Ik heb huis Hasslacher inmiddels al meerdere malen bezocht en ik kan zeggen dat ik heel enthousiast ben! Het huis is in uitstekende staat en wordt goed onderhouden. De locatie is ideaal voor iemand die lekker wil ontspannen en genieten van de natuur. Ook de dorpsbewoners zijn vriendelijk en vertellen je graag meer over Fellbach. Ik kijk met plezier terug op mijn vakanties in huis Hasslacher en raad deze vakantiebestemming aan iedereen aan!
Jitze Nicolai, Bovensmilde Jitze Nicolai, Bovensmilde schreef op oktober 3, 2014 om 8:52 pm:
Hallo Hasslachers,

Ik hoorde dat jullie nu een gastenboek op de site hebben, dus ik schrijf graag even iets over mijn ervaringen in Oostenrijk. Allereerst wil ik vertellen dat ik 2 keer het huis in Oostenrijk heb bezocht. De eerste keer was voor de \'transformatie\', de tweede keer was erna. Na de verbouwing is het huis veel mooier geworden. Na de verbouwing leek het voor mijn gevoel ook dat er veel meer ruimte was in het huis. Het huis is echt geweldig en ik had echt het ultieme vakantiegevoel. Binnen is het heel mooi geworden en buiten is er een mooi tuinhuisje waar je in de avond mooi kan zitten. Het is er ook lekker rustig en je kunt er van alles doen. Ikzelf vond het heel mooi waar het huis gelegen is. Zoals ik al zei is het er lekker rustig en je hebt er meer dan genoeg ruimte. Je kunt er ook mooi in de bergen wandelen. Zorg er wel voor dat je niet verdwaald, dat is mij wel gebeurt! Ik zou dit huis echt aanraden als je van een lekkere rustige vakantie wil genieten. Voor mij was 1 week in het huis zitten veel te kort en ik hoop dat ik nog vaker in het huis mag terugkeren.

Groetjes,
Jitze