Te huur: Fellbach 25, 9753 Kleblach/Lind

Vrijstaand, volledig geïsoleerd en gemoderniseerd, vakantiehuis met garage en tuin in het Oberes Drautal in Karinthië in Oostenrijk.

Huis       De tuin Het huis

Het huis bevindt zich in een lieflijk en rustig gelegen dal van de rivier de Drau, te midden van de gletsjers in het noorden, de Dolomieten in het westen en de meren in het zuiden en oosten. Het dichtstbijzijnde meer is het bij Nederlandse schaatsliefhebbers zeer bekende Weissensee (24km.).

Vakantie 2008 055        Vakantie 2008 054

Andere bekende meren zijn de Millstättersee (28km.) en de Wörthersee. Dit zijn drie van de 220 meren die Karinthië rijk is. De meren bieden u diverse mogelijkheden tot watersport, onder andere kunt u hier een bootje huren. En vanzelfsprekend zijn er door deze meren uitgebreide zwemmogelijkheden in de zomer.

De Drau

Een goed adres voor de echte rustzoeker die een klein dorp in een dal ambieert maar toch nabij verschillende meren, grote steden en  Italië wil verblijven. Het dorp ligt op 670 meter boven de zeespiegel in een bosrijke omgeving, gelegen in het bergachtige Oberes Drautal. De rivier de Drau (250 meter wandelen) stroomt aan de rand van het dorp. Het is een prima uitvalsbasis voor uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Tevens zeer geschikt als vertrekpunt voor het maken van mooie motor- en autotochten.

In de winter is het goed mogelijk om vanuit dit adres naar de skigebieden te rijden of natuurlijk naar de Weissensee voor o.a. het schaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *